Normaal is een kluis gesloten en zijn de goederen veilig opgeborgen. Het openen is vaak een bezigheid waar je niet echt bij nadenkt. Toch kunnen er zich situaties voordoen dat dit niet meer zo gewoon is. Bijvoorbeeld wanneer iemand de sleutel of code is vergeten, als de sleutel is gestolen of deze is zoek geraakt. Maar denk ook aan een lockout (het slot weigert). In dit geval gaat de kluis helemaal niet meer open. Of inbrekers hebben uw kluis geprobeerd te openen en hierbij de kluis zodanig beschadigd dat u hem ook niet meer kan openen. Uiteraard zijn er nog vele andere redenen te noemen.
In alle voorkomende gevallen kunnen wij uw kluis voor u openen. Afhankelijk van het gewenste resultaat zijn er verschillende manieren om de kluis te openen. Vaak kunnen wij een kluis nog zonder schade, of met herstelbare schade openen. In veel gevallen kunnen wij uw kluis weer herstellen of van een nieuw slot voorzien. Meestal kunnen we ook weer een sleutel maken voor uw kluis. Mechanische cijfersloten kunnen ter vervanging van het sleutelslot of in combinatie met het sleutelslot gebruikt worden. Wanneer men alleen een mechanisch cijferslot heeft hoeft men dus niet een sleutel te bewaren of bij zich te dragen (veiligheid). U kunt gebruik maken van verschillende knoppen aan de buitenkant van de deur. In de deur zelf zit dan het slot, met de juiste kwalificatie qua weerstandsnorm welke overeenkomt met de veiligheidsklasse van de kluis. Standaard zijn de meeste kluizen voorzien van een speciaal kluisslot met een speciale kluissleutel. Doorgaans is dit een zogenaamde dubbelbaardsleutel. Een sleutel met aan beide zijden van de steel een baard. Er zijn vele verschillende soorten qua diameter, lengte en uitvoering. Bij bijna elke kluis is het sleutelslot te vervangen door een mechanisch cijferslot of een elektronisch cijferslot. Ook combinaties van de diversen is mogelijk. Bij nieuw wordt dit meestal af fabriek geleverd op wens van de klant doch ook bestaande kluizen kunnen omgebouwd worden. Afhankelijk van het type kluis en de weerstand klasse moet worden bekeken welk slot of sloten geschikt zijn.

Elektronisch Codeslot
Elektronische codesloten kunnen ter vervanging van het sleutelslot of in combinatie met het sleutelslot gebruikt worden. Wanneer men alleen een elektronisch codeslot heeft, hoeft men ook hier geen sleutel te bewaren of bij zich te dragen (veiligheid). U kunt gebruik maken van verschillende toetsenborden op de buitenkant van de deur. In de deur zelf zit dan het slot met de juiste kwalificatie qua weerstandsnorm welke overeenkomt met de veiligheidsklasse van de kluis. Uiteraard kan men de code zelf instellen met zeer veel mogelijkheden, als ook een managercode, gebruikerscode en/of tijdsvertraging.

Contact

  • Adres:

    Bouwservice C.de Munnik
    Oude Schietbaanweg 15 
    7814 TG Emmen

  • Telefoon: 0591-645528
  • Mobiel: 06-25052936
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ga naar boven