Voor slotproblemen zoals sloten die niet meer naar behoren werken, geforceerde sloten of in het geval dat u zichzelf hebt buitengesloten, kan een slotenmaker u goed van dienst zijn. Een slotenmaker kan het slot repareren of indien nodig zelfs vervangen voor een beter exemplaar. Wij plaatsen alleen gecertificeerd deurbeslag, sloten en scharnieren, die duurzaam, stevig en ook nog eens beveiligd tegen inbraak zijn, volgens het certificaat PKVW. Om ervoor te zorgen dat de sloten en het hang- en sluitwerk zo lang mogelijk mee gaan moet het goed onderhouden worden.

Slotproblemen voorkomen

Door goed voor het hang- en sluitwerk en de sloten te zorgen, voorkomt u slotproblemen zoals het afbreken van een sleutel of het klemmen van een deurslot. Bovendien blijven goed onderhouden onderdelen stevig, zodat ze niet gemakkelijk geforceerd kunnen worden door inbrekers. Het onderhoud van deze onderdelen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen.

Het allerbelangrijkste is dat U het hang- en sluitwerk en de sloten goed schoon houd!

Cilindersloten kunt u bijvoorbeeld het beste inspuiten met slotenspray. Het is aan te raden om eerst het slot te verwijderen alvorens deze wordt schoonmaakt. Scharnieren van het hang- en sluitwerk houdt u gemakkelijk soepel door deze zo nu en dan te voorzien van een laagje vet. Dit voorkomt dat deze stroever worden en het laagje vet zorgt ervoor dat ramen en deuren geruisloos opengaan. Geen piepende en krakende deuren en ramen meer.

U kunt ons om advies vragen over welke onderhoudsmiddelen het meest geschikt zijn voor uw deuren en ramen. U kunt uiteraard ook ons inschakelen om dit onderhoud voor jou u doen. Dan weet u in ieder geval zeker dat het goed gebeurd.

Deurbeslag goed afstellen

Deurbeslag is eigenlijk zo goed als onderhoudsvrij. Als u toch graag uw deur wilt schoonmaken volstaat een sopje van water en groene zeep. Het kan voorkomen dat er tussen uw deurbeslag vuil komt, waardoor deze niet meer gemakkelijk lijkt te sluiten. Haal dan eerst met een schuursponsje voorzichtig het vuil weg. Als u daarna nog problemen ondervind, dan kunnen wij u verder helpen. De slotenmaker kan het deurbeslag dan opnieuw afstellen of vervangen als dit nodig blijkt te zijn.

Contact

  • Adres:

    Bouwservice C.de Munnik
    Oude Schietbaanweg 15 
    7814 TG Emmen

  • Telefoon: 0591-645528
  • Mobiel: 06-25052936
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ga naar boven